Un american a câştigat 220 de milioane de dolari la loterie

Publicat: Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 15:19 // Actualizat: Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 15:19 // Sursa: RTV.net

Un bărbat din statul american Michigan a cîştigat la loterie peste 220 de milioane de dolari. El lucra ca inginer la o companie feroviară dar şi-a dat demisia de îndată ce a aflat că e bogat.

Donald Lawson este un inginer în vârsăt de 44 de ani, din Michigan. El este câştigătorul fabuloasei sume de peste 220 de milioane de dolari la loterie.

Bărbatul şi-a dat demisia din postul de inginer pe care îl ocupa la o companie feroviară şi le-a cerut şi rudelor sale să renunţe al slujbe, promiţându-le că le va ajuta cu bani. El are doi copii pe care spune că acum îi poate tirmite la facultate fără probleme.

Lawson a obţinut marele premiul la extragerea Powerball din luna august. În mod normal, potul era de 337 de milioane de dolari, dacă marele câştigător alegea să-şi primească banii în rate anuale.

Donald Lawson a vrut însă să-şi ia toată suma odată, ceea ce i-a redus cîştigul la 224 de milioane de dolari. După plata impozitelor a rămas cu aproximativ 160 de milioane de dolari.

Întrebat de un post de telviziune ce va face cu câştigul, Lawson a spus că nu ştie încă. "Pentru moment, probabil că voi evada, voi merge într-un loc sigur ca să mă gândesc la asta. Mereu am vrut să călătoresc, iar acum pot să o fac. Pot să merg oriunde în lume, deci asta voi face",a  răspuns el, iar când a fusese întrebat care a fost primul lucru pe care l-a cumpărat după ce a câştigat fabuloasa sumă, a spus că a fost "un pachet de gumă de mestecat".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
01 sep 19:47
...a fost “un pachet de gumă de mestecat”. Source Article from http://www.rtv.net/un-american-a-castigat-220-de-milioane-de-dolari-la-loterie_42638.html...
1
EUR
4.8378
RON
04 Jul
noapte 21 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H