Un american a dat cu piciorul norocului. A câştigat 36 de milioane de dolari la loto, dar a uitat să valideze biletul, care a fost anulat

Un bărbat din SUA a jucat un bilet la o loterie şi a avut parte de un noroc care putea să-i schimbe total viaţa, dar a ajuns să rateze această şansă imensă, făcând o greşeală de neiertat.

19 feb. 2024, 19:56
Un american a dat cu piciorul norocului. A câştigat 36 de milioane de dolari la loto, dar a uitat să valideze biletul, care a fost anulat

Biletul care a costat 2 dolari a fost achiziționat de la un magazin din Jacksonville, dar nu a fost validat până la expirarea termenului limită, astfel că bărbatul a pierdut dreptul de a revendică premiul de 36 de milioane de dolari.

După cum prevede legea din Florida, 80% din bani vor fi transferați către un fond destinat educației, potrivit Business Insider. Restul de 20% va fi păstrat pentru fondul de premii.

Data limită a expirat pe 11 februarie, iar după ce a așteptat încă o săptămână, loteria a făcut public cazul nefericitului câștigător la Mega Millions. Biletul Quick Pick pe care l-a jucat fusese pus la un magazin Publix, din Jacksonville, cu doar doi dolari.

În decembrie, tot în Florida, un alt jucător la loterie a ratat un câștig de 44 milioane de dolari din același motiv.

Într-un alt incident nefericit la loterie, în 2021, o femeie din California nu și-a putut încasa câștigul substanțial pentru că și-a deteriorat din greșeală biletul care fusese uitat în buzunarul unei haine puse în mașina de spălat.

Citeşte şi: Peste 150 de ruși, arestați pentru omagiile aduse lui Alexei Navalnîi. Oamenii din multe orașe din Rusia au fost săltați de polițiști. ”Alexei va rămâne mereu cu noi! Ne puneți mâna la gură, dar la ochii care îl plâng nu puteți”