Un american a stat de vorbă cu un extraterestru. Incredibil ce i-a destăinuit acesta despre viitor

Publicat: Vineri, 30 August 2019 14:31 // Actualizat: Vineri, 30 August 2019 14:31 // Sursa: romaniatv.net

În statul Arkansas (SUA), de-a lungul timpului au avut loc o serie de observații ale unor obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri). Cele mai multe observații au fost evenimente izolate, dar au existat câteva evenimente mai marcante, mai ales cele din 1896-1897, precum și 1965. Unii încă mai cred că „OZN-urile” de la sfârșitul anilor 1800 erau de fapt, aeronave sau baloane pe care inventatorii le experimentau pentru a putea zbura.

Foto: lovendal.ro

Începând din toamna lui 1896 și până în primăvara lui 1897, mai mulţi martori din America, începând din California, au raportat că au văzut ceea ce ei numeau "dirijabile", scrie lovendal.ro. Până în primăvara lui 1897, fenomenul s-a mutat în Arkansas. Astfel, conform unui ziar local, la 20 aprilie 1897, căpitanul Jim Hooton, care lucra pentru Căile Ferate, s-a dus până în Texarkana, pentru a ridica un motor de tren şi a-l readuce în Little Rock. În așteptarea pregătirii trenului, a decis să meargă la vânătoare lângă Texarkana.

Citeşte şi Un agent american al Forţelor Speciale dezvăluie că EXTRATEREŞTRII vor vizita Pământul VIDEO

În timp ce-și croia drum prin niște copaci, a auzit ceea ce a descris ca fiind sunetul familiar al unei pompe de aer al unei locomotive. Hooton s-a îndreptat în direcţia sunetului. Deodată, el a văzut o aeronavă care a aterizat pe un câmp. La bordul navei, era un bărbat care purta ochelari fumurii. Căpitanul l-a întrebat pe bărbat: „Aceasta este o navă aeriană?" Omul i-a răspuns: „Da, domnule." În timp ce pilotul vorbea, trei sau patru bărbați au ieșit din navă.

Hooton a continuat să-l întrebe pe bărbat: „Vă cer iertare, domnule. Zgomotul se aseamănă foarte mult cu o pompă cu aer Westinghouse". "Poate că da, răspunse pilotul. „Folosim aer comprimat și avioane, dar veți ști mai multe detalii mai târziu".

Oare cu cine a stat de vorba în 1897 inginerul de la căile ferate? Cumva cu vreun pilot extraterestru sau cu un om din viitor, care a făcut o călătorie în timp?

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bizar extratereştrii intalnire extraterestrii jim hooton misterios
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H