Un agent american al Forţelor Speciale dezvăluie că EXTRATEREŞTRII vor vizita Pământul VIDEO

Publicat: Joi, 13 Decembrie 2018 15:48 // Actualizat: Joi, 13 Decembrie 2018 15:48 // Sursa: romaniatv.net

Un fost agent american al Forţelor Speciale ale Armatei Aerului susţine că a studiat planuri ale extratereştrilor de a vizita Pământul în cadrul unui program secret coordonat de guvernul Statelor Unite.

Richard Doty este un fost agent al USAF care face acum dezvăluiri despre investigaţiile pe care le-a întreprins în privinţa unei eventuale existenţe a extratereştrilor pe Pământ.

În luna mai 2001, cu ajutorul ufologului Steven Greer, Doty a adus dovezi în cadrul "Disclosure Project" în faţa "National Press Club" din Washington DC.

Atunci, 20 de ofiţeri în retragere ale Forţelor Aeriene Americane (FAA) şi agenţi secreţi s-au reunit pentru a prezenta în premieră despre cercetări asupra extratereştrilor. 

După 20 de ani, Doty a delaliat rolul său precis pe care l-a avut la Baza Forţelor Aeriene din Kirtland, în anii 1990, răstimp în care a fost implicat în studiul privind existenţa vieţii pe alte planete.

"Iniţial am fost ofiţer de contrainformaţii", a dezvăluit el ulterior, în serialul din 2017, Netflix  "Unacknowledged". "În acea perioadă lucram în programul special al Guvernului SUA care se ocupa de investigaţii despre posibila existenţă a extratereştrilor.

Doty a primit critici de-a lungul anilor după ce a recunoscut că făcea parte şi dintr-un proiect de dezinformare cu guvernul american la un moment dat.

În documentarul intitulat Mirage Men 2013, el a a dezvăluit modul în care militarii au folosit mitologia pentru a-şi apăra tehnologia avansata.n

Iniţial, el a pretins că a descoperit cadavre de extratereştri după accidentul de la Roswell. El a relatat atunci despre aceast eveniment că i-a văzut pe extratereştrii şi că cei mai mulţi fuseseră grav răniţi. "Ni s-a spus că fuseseră duşi la baza aeriană Kirkland, din Albuquerque, înainte de a merge la Los Alamos."

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8358
RON
15 Aug
noapte 17 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H