Un american a vândut din GREŞEALĂ inelul de logodnă cu DIAMANT al soţiei, cu suma de 7,5 euro

Un bărbat a vândut din greşeală inelul de logodnă al soţiei, care valora 17.000 euro, cu 7,5 euro când a făcut curăţenie prin casă.

RomaniaTV.net
13 iun. 2013, 11:46
Un american a vândut din GREŞEALĂ inelul de logodnă cu DIAMANT al soţiei, cu suma de 7,5 euro

Bărbatul a vândut cutia de bijuterii în care se afla inelul, crezând că aceasta este goală, scrie 7sur7.be, citat de Agerpres.

„În fiecare an, în cartierul nostru se organizează o vânzare de obiecte. Eram la spital, tocmai născusem. Soţul meu s-a gândit că ar fi simpatic să îi lase pe copiii noştri să vândă câte ceva”, a spus soţia care şi-a pierdut preţioasa bijuterie.

Ghinionista femeie a ascuns inelul în cutia de bijuterii pentru că vroia să fie într-un loc sigur, unde copii nu ar fi putut ajunge la el dar după ce s-a întors din spital a observat dispariţia cutiei.

Când a aflat ce s-a întamplat cu inelul de milioane, aceasta a izbucnit în plâns dar a încearcat să îşi păstreze calmul sperând că cel care a cumparat cutia nu va găsi inelul.

„Încerc să fiu optimistă, dar există o şansă infimă ca persoana care a cumpărat cutia să nu ştie că înăuntru este un inel. Eu nu aş fi păstrat niciodată o asemenea bijuterie dacă aş fi găsit-o. Dacă eşti cinstit, fii până la capăt! Oricum, inelul era acolo în mod accidental”, a încheiat ea.

CITESTE SI Cele mai scumpe inele de logodnă ale superstarurilor GALERIE FOTO