Un american şi-a construit locuinţa visurilor sale: Casă într-un Boeing din pădure VIDEO

Un american a reuşit să-şi facă locuinţa visurilor lui. Numai că este puţin cam ciudată, pentru că bărbatul a făcut-o dintr-un avion.

RomaniaTV.net
04 iun. 2012, 09:42
Un american şi-a construit locuinţa visurilor sale: Casă într-un Boeing din pădure VIDEO

Fiecare dintre noi îşi doreşte o casă de vis. Dar pentru un american, locuinţa ideală este cel puţin neobişnuită. El intenţionează să se mute într-un avion, aflat într-o pădure, departe de ochii curioşilor.

Locuinţa nu este gata încă. Este amenajată în interorul unui avion Boeing 727-200. Proprietarul o arată, însă, de pe-acum, cu mândrie, prietenilor săi şi curioşilor şi povesteşte că mulţi vizitatori s-au îndrăgostit deja de ea.

Proprietarul ineditei locuinţe a scos scaunele din cabina principală, pentru a face loc. De asemenea, a modificat instalaţiile sanitare, astfel încât are o toaletă funcţională şi un duş improvizat. Şi, aşa cum era de aşteptat, camera favorită a americanului este, de departe, cabina piloţilor.”Aceasta este, să zicem, camera mea preferată de joacă. Cred că pentru majoritatea oamenilor cabina piloţilor este oarecum magică”, spune bărbatul.

Când vremea este frumoasă, el se poate relaxa afară, la înălţime. Aripile sunt nişte terase extraordinare. Proprietarul este nerăbdător să termine lucrările de amenajare, deşi este convins că nu toată lumea îi înţelege alegerea.