Un american şi-a construit locuinţa visurilor sale: Casă într-un Boeing din pădure VIDEO

Publicat: Luni, 04 Iunie 2012 12:42 // Actualizat: Luni, 04 Iunie 2012 13:48 // Sursa: RomaniaTV

Un american a reuşit să-şi facă locuinţa visurilor lui. Numai că este puţin cam ciudată, pentru că bărbatul a făcut-o dintr-un avion.

Fiecare dintre noi îşi doreşte o casă de vis. Dar pentru un american, locuinţa ideală este cel puţin neobişnuită. El intenţionează să se mute într-un avion, aflat într-o pădure, departe de ochii curioşilor.

Locuinţa nu este gata încă. Este amenajată în interorul unui avion Boeing 727-200. Proprietarul o arată, însă, de pe-acum, cu mândrie, prietenilor săi şi curioşilor şi povesteşte că mulţi vizitatori s-au îndrăgostit deja de ea.

Proprietarul ineditei locuinţe a scos scaunele din cabina principală, pentru a face loc. De asemenea, a modificat instalaţiile sanitare, astfel încât are o toaletă funcţională şi un duş improvizat. Şi, aşa cum era de aşteptat, camera favorită a americanului este, de departe, cabina piloţilor."Aceasta este, să zicem, camera mea preferată de joacă. Cred că pentru majoritatea oamenilor cabina piloţilor este oarecum magică", spune bărbatul.

Când vremea este frumoasă, el se poate relaxa afară, la înălţime. Aripile sunt nişte terase extraordinare. Proprietarul este nerăbdător să termine lucrările de amenajare, deşi este convins că nu toată lumea îi înţelege alegerea.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
avion Boeing 727-200 cabina piloţilor casă locuinţa ideală pădure
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 iun 14:00
...sa zicem, camera mea preferata de joaca. Cred ca pentru majoritatea oamenilor cabina pilotilor este oarecum magica”, spune barbatul.Continuare RTV.NET Un american si-a construit locuinta visurilor sale: Casa intr-un Boeing din padure aer conditionat ...
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H