Un an de la moartea lui Steve Jobs. Cum a evoluat compania după dispariţia „părintelui” Apple

Pe 5 octombrie 2011, fostul CEO si Chairman Apple, Steve Jobs, s-a stins din viata. Acesta este in continuare considerat unul dintre cele mai influente persoane din istorie, care a reusit sa salveze compania pe care a fondat-o alaturi de Steve Wozniak de la colaps la sfarsitul anilor '90, a revolutionat industria muzicala si a dispozitivelor mobile .

RomaniaTV.net
05 oct. 2012, 10:15
Un an de la moartea lui Steve Jobs. Cum a evoluat compania după dispariţia „părintelui” Apple

Moartea sa nu a surprins pe nimeni, intrucat in luna august a anului trecut a renuntat la functia de CEO din motive de sanatate. Acesta s-a luptat in cea mai mare parte a deceniului trecut cu cancerul, o lupta pe care nu a putut sa o castige in pofida averii sale considerabile.

Intrebarea care este intiparita in mintile tuturor este insa foarte puternica: „Este oare compania Apple in stare sa continue pe valul succesului pe care Jobs a pozitionat-o?”. Pe termen scurt, raspunsul este: „Da.”. In ultimul an, Apple a lansat doua modele noi de iPhone, iar fiecare a spart recordurile de vanzari ale generatiei precedente. De asemenea, un nou iPad a fost lansat in primavara, care de asemenea s-a vandut ca painea calda si un noul sistem de operare, Mac OS X Mountain Lion, a fost cumparat de trei milioane de clienti in numai patru zile.

Citeşte mai mult playtech.ro