Un angajat al ArcelorMittal Roman a murit strivit între o încărcătură de ţevi şi o balustradă

Un bărbat de 39 de ani, angajat al ArcelorMittal Roman, a murit, vineri, după ce a fost prins între o încărcătură de ţevi şi o balustradă, fiind strivit.

RomaniaTV.net
10 aug. 2012, 10:26
Un angajat al ArcelorMittal Roman a murit strivit între o încărcătură de ţevi şi o balustradă

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Neamţ, vineri, în jurul orei 8.29, a fost solicitată, la numărul de urgenţă 112, intervenţia unui echipaj de ambulanţă la combinatul ArcelorMittal Roman pentru un accident de muncă.

Până la ajungerea ambulanţei la faţa locului, bărbatul a primit îngrijiri de la angajaţii dispensarului medical al combinatului, respectiv un medic şi o asistentă.

Bărbatul, care a suferit un traumatism cranian şi unul toracic, a fost resuscitat aproximativ o oră de medicii de pe ambulanţă, însă aceştia nu i-au putut salva viaţa.

Reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Neamţ au început o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident de muncă.

Inspectorul şef al ITM Neamţ, Ioan Popescu, a declarat că bărbatul a fost prins între o încărcătură de ţevi şi o balustradă, fiind strivit.