Un angajat al lui Patrick Mouratoglou reacţionează. Ce părere are despre Simona Halep

Un angajat al lui Patrick Mouratoglou reacţionează. Proaspăt divorțată de Toni Iuruc, tenismena își pregătește revenirea în circuitul WTA cu staff-ul tehnic condus de antrenorul francez, din care face parte și partenerul de antrenament Arnaud Restifo.

15 sept. 2022, 08:25
Un angajat al lui Patrick Mouratoglou reacţionează. Ce părere are despre Simona Halep
Tenismena își pregătește revenirea în circuitul WTA

Un angajat al lui Patrick Mouratoglou reacţionează. Începând din luna aprilie, de când a apelat la serviciile lui Mouratoglou, Simona Halep s-a înconjurat de oameni apropiați tehnicianului francez, iar unul dintre aceștia este Arnaud Restifo, un fost tenismen de nivel mediu care a lucrat cu nume mari precum Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic.

Citeşte şi: Preotul Vasile Ioana susţine divorţul Simonei Halep de Toni Iuruc: „Dacă viața ta devine un iad, divorțul poate fi o soluție!”

Un angajat al lui Patrick Mouratoglou reacţionează

După cum se poate vedea de pe contul de Instagram al francezului, angajatul Academiei lui Mouratoglou este extrem de încântat de colaborarea cu Simona Halep. Drept dovadă stă mesajul francezului după ce românca a câștigat turneul de la Toronto. ”Înapoi acolo unde îți e locul”, a menționat Restifo în urmă cu o lună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Arnaud Restifo (@arnaudrestifo)

Antrenorul Simonei Halep rupe tăcerea despre relaţia cu sportiva

Aflat în Franța, Patrick Mouratoglou a făcut precizări privind problemele pe care le-a întâmpinat tenismena sub comanda sa, începând din luna aprilie. „Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei. Simona e foarte generoasă în eforturi și dă sută la sută tot timpul.

Ea a muncit mult mai mult decât oricând. Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte, foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări.

Atacul de panică de la Roland Garros a fost pentru că a vrut să facă totul prea bine și a dus prea mult stres pentru a face față. Dar acesta a fost primul semnal că a fost dificil din punct de vedere mental. Apoi s-a descurcat bine. A jucat o mulțime de turnee pentru că trebuia să joace, trebuia să o facă pentru a avea meciuri în picioare.

Nu am schimbat modul în care joacă, dar am făcut câteva ajustări, așa că este ceva nou. Știam unde vrem să mergem, dar ne adaptăm la situație în fiecare etapă, iar asta a fost corect să facem în acel moment. Bineînțeles că, din cauza asta, în semifinalele de la Wimbledon, ea era foarte epuizată din punct de vedere emoțional”, a spus Mouratoglou pentru I News, conform Eurosport.