Un angajat al Senatului, reţinut pentru o mită de aproape 10.000 de euro

Vasile Zosim, angajat ca expert parlamentar în Senatul României, a fost reţinut în această dimineaţă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru luare de mită. Vasile Zosim, angajat ca expert parlamentar în Senatul României, a fost reţinut în această dimineaţă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru luare de mită. Citeste mai mult: adev.ro/o7019c Vasile Zosim, angajat ca expert parlamentar în Senatul României, a fost reţinut în această dimineaţă de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru luare de mită. Citeste mai mult: adev.ro/o7019c

11 mai 2016, 07:17
Un angajat al Senatului, reţinut pentru o mită de aproape 10.000 de euro

Potrivit oamenilor legii, afaceristul Ion Ciupilan i-ar fi dat o şpagă în sumă de peste 43.000 de lei unui angajat al Senatului României, care i-a promis că are influenţă la Conpet si Enel pentru încheierea unor contracte de achiziţie de fier vechi.

Vasile Zosim ocupă postul de expert parlamentar la Direcţia Birouri senatoriale. Acesta este reţinut pentru 24 de ore. Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru că Ciupilan a depus denunţul la procurorii din Târgu Jiu.