Un angajat MAI, ARESTAT după ce a încercat să violeze o secretară a unui notariat din Bucureşti

Publicat: Vineri, 17 Mai 2013 10:35 // Actualizat: Vineri, 17 Mai 2013 12:16 // Sursa: RTV.net

Un poliţist care a lucrat la dispeceratul Ministerului Afacerilor Interne a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, după ce ar fi încercat să o violeze pe secretara unui notariat de pe Calea Victoriei, informează România TV.

Foto: Mediafax

Ofiţerul MAI a fost arestat preventiv joi, pentru tentativă de viol, la propunerea Parchetului Judecătoriei Sectorului 1.

Angajata notariatului le-a spus poliţiştilor că săptămâna trecută, în timp ce se afla la serviciu, s-a trezit în birou cu un bărbat necunoscut, care a obligat-o să-şi scoată lenjeria intimă, a sărutat-o, apoi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu ea, moment în care a fost salvată de o colegă care a intrat în birou, informează Mediafax.

Ulterior, angajatul MAI a fugit din notariat, însă a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 1.

Ministerul Afacerilor Interne a precizat într-un comunicat de presă că angajatul instituţiei a săvârşit fapta în afara orelor de program. Angajatul MAI a fost trecut în rezervă în 16 mai, după ce a fost pus sub acuzare pentru tentativă de viol.

"Conducerea Ministerului Afacerilor Interne se disociază de astfel de acte şi comportamente care nu au nicio legătură cu statutul unui funcţionar public şi care afectează grav imaginea instituţiei. De asemenea, MAI va sprijini ancheta procurorilor prin punerea la dispoziţie a oricăror informaţii solicitate", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

"Noi trebuie să veghem la respectarea legii. Este regretabil. S-au dispus măsuri în cauză. Probabil sunt elemente care duc la concluzia că a făcut această infracţiune. Se declanşează o anchetă internă, dar atât timp cât avem o anchetă penală declanşată se suspendă ancheta internă. Cel mai grav este faptul că este afectată imaginea Poliţiei. Gesturi de acest fel slăbesc încrederea populaţiei în instituţie", a precizat la România TV, Dumitru Coarnă, vicepreşedinte SNPPC.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 mai 13:00
Votează email 0 email
...populaţiei în instituţie”, a precizat la România TV, Dumitru Coarnă, vicepreşedinte SNPPC. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
17 mai 12:01
Votează email 0 email
...populaţiei în instituţie”, a precizat la România TV, Dumitru Coarnă, vicepreşedinte SNPPC. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H