Un angajat MAI a urcat băut la volan şi a provocat un accident. Vezi ce EXPLICAŢII halucinante are VIDEO

Un asistent medical din cadrul Minsterului de Interne a urcat beat la volan după ce a dat pe gât câteva pahare şi a intrat într-o maşină parcată pe marginea unei străzi din Drobeta Turnu Severin. Chiar dacă aparatul etilotest a arătat că omul avea alcoolemie de 0,77, el spune că nu a băut, ci că se tratează cu tinctură de propolis uşor alcolizată, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
08 ian. 2014, 07:27
Un angajat MAI a urcat băut la volan şi a provocat un accident. Vezi ce EXPLICAŢII halucinante are VIDEO

Un angajat MAI a urcat băut la volan şi a provocat un accident la Drobeta Turnu Severin. Şoferul băut care a provocat accidentul este asistent medical în cadrul MAI.

El a ajuns la spital şi a încercat în zadar să convingă medicii că îşi poate controla mişcările.

Agentul are şi o explicaţie pentru alcoolemie: se tratează cu o tinctură de propolis care conţine alcool. În plus, spune că nu este vinovat de accident.

Agentul a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o maşină parcată. A fost la un pas să spulbere două femei care tocmai coborau din autoturism.

Sincron: Viorel Stăncioiu – Biroul Poliţiei Rutiere Tr. Severin
07.47 testat cu apartarul alcooltest rezultand 0,77 miligrame pe litru la mie 07.52 + 07.56 cond auto vinovat de prod accidentului este lucrator MAI la Directia Medicala din cadrul Ministerului de Interne 08.05

Acum agentul s-a ales cu dosar penal.