Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri. Gelu Junică este liderul celei mai mari reţele de traficanţi

Un apropiat al clanului Corduneanu a fost arestat pentru trafic de droguri. Gelu Junică este liderul celei mai mari reţele de traficanţi, care a fost destructuraă zilele acestea. Interlopul a fost cercetat și în dosarul de instrumentat de procurorii DNA Iași.

04 nov. 2021, 18:29
Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri. Gelu Junică este liderul celei mai mari reţele de traficanţi
Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri

Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri. În dimineața zilei de 29 octombrie, procurorii DIICOT Iași au introdus în arest membrii uneia dintre cele mai mari rețele de traficanți de droguri din Iași, condusă de Gelu Junică, zis Căpet, de 43 de ani, apropiat al clanului Corduneanu.

Citeşte şi: Adrian Corduneanu: „Oricând, oriunde şi cu oricine sunt pregătit să lupt”

Un apropiat al clanului Corduneanu, arestat pentru trafic de droguri

Potrivit comunicatului de presă, în ziua precedentă, procurorii și ofițerii de la Crimă Organizată au descins la mai multe adrese: Sipote și municipiul Iași.

Ceilalți membrii ai rețelei, Dorel Lupu, Mugurel Mareș, Florin Prăjină, Alexandru Horobeț, au fost şi ei arestaţi. Aceștia comercializau în Iași importante cantități de droguri, canabis în special  din culturi proprii cât și aduse din Europa de vest, scrie Ziaruldeiasi.ro.

Unul din avocații membrilor grupării a declarat că este unul dintre cele mai complexe dosare de crimă organizataă instrumentate de procurorii DIICOT legat de traficul de droguri.

Motivul pentru care Adrian „Beleaua” şi fratele său sunt la cuţite

Doi dintre fraţi, Adrian „Beleaua” şi Petronel, au ajuns la cuţite, iar motivul ar fi Alina Filip, soţia celui din urmă. Adrian Corduneanu o atacă dur pe soția fratelui său, adresându-i cuvinte grele și jigniri.

În ultima perioadă, pe rețelele de socializare, au apărut numeroase filmulețe în care Adrian „Beleaua” lansează o serie de atacuri la adresa fratelui său.

Mai exact, se pare că acesta are de fapt câteva lucruri de împărțit cu Alina Filip, soția lui Petronel. Se pare că totul ar fi plecat de la nişte proprietăţi, care au stricat liniştea familiei Corduneanu.

Pe lângă atacurile din partea lui Adrian Corduneanu și a soției sale, Alina și Petronel au mai avut câteva probleme în acest an. În primăvară, cei doi au avut de-a face cu legea și au fost reținuți pentru 24 de ore, scrie Cancan.ro.