Adrian Corduneanu: „Oricând, oriunde şi cu oricine sunt pregătit să lupt”

Interlopul Adrian Corduneanu vrea să intre în cușca MMA şi aruncă o provocare oricui este dispus să o accepte.

21 aug. 2021, 09:45
Adrian Corduneanu: „Oricând, oriunde şi cu oricine sunt pregătit să lupt”

Adrian Corduneanu vrea să revină în lumea sportului, acolo unde, în urmă cu ceva timp, a bifat mai multe performanțe notabile. În cei 12 ani de carieră sportivă, Adrian Corduneanu „Beleaua” a reușit să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului de multe ori.

Adrian Corduneanu a fost desemnat de trei ori campion al României și a reprezentat țara în mai multe competiții internaționale.  Cu toate că a renunțat la sportul de performanță, Adrian Corduneanu nu „depune armele”. Mai nou, a acceptat o super-provocare și o să lupte în cușca de MMA.

Liderul clanului Corduneanu a fost săltat de mascaţi împreună cu soţia. Interlopul e acuzat de şantaj

„Provin dintr-o familie cu 12 frați, nouă băieți și trei fete. Șapte dintre frații mei au practicat sporturi de performanță. Majoritatea am reușit să ne adjudecăm titlul de campion național al României la lupte.

Unii dintre noi au participat și chiar au fost medaliați la europene și la mondiale. Ba mai mult, au participat și la Jocurile Olimpice. Iubesc sportul în general și chiar îmi place MMA-ul.

Şoc în clanul Corduneanu. I-a dat teroare: „Când pun mâna pe ea o să-i bag picioare pe gât!”

Oricând, oriunde și cu oricine sunt pregătit să lupt în cușcă. Sunt un familist convins, am trei copii, îmi iubesc familia și vreau să transmit generației noi că sportul înseamnă sănătate”, a mărturisit Adrian Corduneanu.

Adrian Corduneanu, unul dintre cei mai temuți interlopi români, trăiește într-o vilă impresionantă din Iași, de unde cel ce-și spune singur Beleaua prezintă din când în când imagini pe rețelele de socializare, pentru a se lăuda.

Costel Corduneanu, dezvăluiri despre lunile petrecute în spatele gratiilor: „Pentru cei slabi de înger e foarte greu”

Interlopul ieșean Adrian Corduneanu este deosebit de activ pe rețelele sociale, iar uneori postările sale fac publice și imagini din interiorul vilei sale, scrie Bună Ziua Iași.

Dincolo de imaginile în care Corduneanu udă gazonul casei sau apar icoanele înșiruite, atrag atenția și câteva amănunte mai neobișnuite, cum ar fi scaunele ținute în jurul mesei învelite în celofan.

Iar pe lângă asta, interlopul Adrian Corduneanu menifestă o apetență deosebită pentru pozele la bustul gol, pentru a-și etala astfel numeroasele tatuaje.

Clanul Corduneanu şantaja videochatiste cu plata în criptomonede