Un apropiat al lui Donald Trump, arestat în Florida. A fost implicat în ancheta lui Robert Mueller

Publicat: Vineri, 25 Ianuarie 2019 13:44 // Actualizat: Vineri, 25 Ianuarie 2019 15:19 // Sursa: romaniatv.net

Roger Stone, un apropiat al lui Donald Trump, arestat în Florida, în baza a şapte capete de acuzare în ancheta lui Robert Mueller referitoare la campania pentru alegerea preşedintelui Donald Trump din 2016.

Stone este vizat de un capăt de acuzare cu privire la influenţarea unor martori, un capăt de acuzare privind obstrucţionarea unei proceduri oficiale şi cinci capete de acuzare cu privire la declaraţii false. El urmează să se prezinte vineri în faţa unei instanţe la Fort Lauderdale.

Roger Stone este vizat de luni de zile privind malversaţii cu privire la campania prezidenţială, însă continuă să susţină că este nevinovat.

În vârstă de 66 de ani, Stone a fost PR-ul cheie al lui Donald Trump în campania prezidenţială din 2016.

Stone a fost cercetat în amănunt privind sprijinul pe care i l-a oferit lui Trump în timpul campaniei electorale. El a dat mereu impresia că are informaţii importante obţinute de posibili "piraţi cibernetici" care s-ar fi amestecat în campanie cu scopul de a îi împiedica pe democraţi - în speţă pe candidata democrată Hillary Clinton, fosta Primî Doamnă a SUA- să câştige alegerile prezidenţiale din SUA.

Actul de acuzare nu oferă prea multe detalii, afirmând totuşi că Stone ar fi recurs la mai multe declaraţii false către Comitetul de Informații al Camerei SUA despre interacțiunile sale cu "organizația 1".

În acest act de acuzare întocmit de procurori, aceştia au declarat că Stone a "trimis şi primit numeroase curiere şi SMS-uri în cursul campaniei electorale din 2016 în care se vorbea despre o aşa-zisă Organizaţia 1". De asemenea, s-a vorbit şi despre un curierat piratat.
 


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H