Un apropiat al lui Ludovic Orban rupe tăcerea despre implicarea anumitor servicii în lupta pentru șefia PNL: Unor șefi de filiale li se scoate câte un dosar vechi şi pueril

Virgil Guran, un apropiat al lui Ludovic Orban, susţine că "există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta" în lupta internă pentru șefia PNL. "Cu alte cuvinte, după cum vedeți, mai apar în această perioadă președinți de organizații cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou și pueril deocamdată", a declarat Virgil Guran.

02 aug. 2021, 15:38
Un apropiat al lui Ludovic Orban rupe tăcerea despre implicarea anumitor servicii în lupta pentru șefia PNL: Unor șefi de filiale li se scoate câte un dosar vechi şi pueril

Liderul senatorilor liberali, Virgil Guran, susținător al lui Ludovic Orban la Congresul din septembrie, a declarat într-un interviu la RFI că există temerea că în cursa internă se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică. Afirmaţiile lui Virgil Guran vin după ce Ludovic Orban le-a atras atenția ”celor din exteriorul PNL, care sucesc mâini la spate, care umblă la scheletele din dulap ale unora şi altora” că nu va ceda.

Citeşte şi: Ludovic Orban reacţionează în scandalul de la CFR: Directorul ar fi trebuit să-şi dea demisia imediat

Virgil Guran spune că președinții de filiale se tem că s-ar putea să se inventeze anumite probleme pentru unii dintre ei.

„Există de regulă în România, din păcate, a existat un obicei să se mai implice și… hai să zicem anumiți oameni care dețin informații reale sau ireale, oameni care mai încearcă să forțeze nota. Cu alte cuvinte, după cum vedeți, mai apar în această perioadă președinți de organizații cărora li se scoate câte un dosar vechi-vechi sau chiar ceva nou și pueril deocamdată. Există această temere că se implică și anumite organisme care nu au ce căuta în această competiție politică”, a spus Virgil Guran.

Liberalii îşi vor alege noua conducere în septembrie 2021.

Citeşte şi: Ludovic Orban despre incidentele de la Timişoara: „Cei care au organizat alegerile sunt responsabili pentru gravele prejudicii de imagine”