Un apropiat al lui Putin dezvăluie care va fi prima capitală bombardată de Rusia dacă va începe Al Treilea Război Mondial

Un apropiat al președintelui rus Vladimir Putin a avertizat că Londra va fi primul oraș care va fi bombardat în cazul unui nou război mondial.

24 iun. 2022, 19:59
Un apropiat al lui Putin dezvăluie care va fi prima capitală bombardată de Rusia dacă va începe Al Treilea Război Mondial

Generalul Andrei Guruliov, deputat în Duma de Stat a Rusiei şi membru al Comisiei de Apărare a Parlamentului Rus, spus că Londra va fi lovită prima dacă „blocada Kaliningradului” va conduce către Al Treilea Război Mondial.

Vom distruge întregul grup de sateliți spațiali inamici în timpul primei operațiuni aeriene. Nimănui nu îi va păsa dacă sunt americani sau britanici, i-am considera pe toți ca fiind ai NATO„, a spus el, citat de Daily Mail. „În al doilea rând, vom elimina întregul sistem de apărare antirachetă, peste tot și 100%”, a continuat acesta.

Citeşte şi Oraşul Severodoneţk a căzut în mâinile ruşilor. Ultimul bastion al rezistenţei din Donbas a picat, ucrainenii confirmă retragerea

În al treilea rând, cu siguranță nu vom începe cu Varșovia, Paris sau Berlin. Prima care va suferi va fi Londra. Este clar ca amenințarea la adresa lumii vine de la anglo-saxoni„, a subliniat generalul Guruliov.

„Ca parte a operațiunii de distrugere a siturilor de importanță critică, Europa de Vest va fi deconectată de la sursele de alimentare. Toate punctele de alimentare cu energie vor fi distruse. În această a treia etapă a celui de-al Treilea Război Mondial, vom vedea ce vor spune SUA Europei de Vest despre a-și continua lupta în frig, fără hrană și electricitate”, a mai afirmat generalul.

Citeşte şi Noile arme de la americani le dau curaj ucrainenilor. „Vom lovi golful Sevastopol şi vom distruge Flota Rusă de la Marea Neagră”