Un apropiat al psihopatului din tramvaiul 41: Era un om normal. Ceva l-a îmbolnăvit la cap

Cătălin Nistor, bărbatul care a înţepat mai multe femei în tramvaiul 41 din Capitală, şi-a recunoscut vina spunând că a vrut doar să atragă atenţia. Fapta sa a luat prin surprindere cunoscuţii care spun că e un tip deştept şi manierat.

RomaniaTV.net
13 ian. 2012, 21:39
Un apropiat al psihopatului din tramvaiul 41: Era un om normal. Ceva l-a îmbolnăvit la cap

Atacatorul, în vârstă de 38 de ani, a spus că a vrut doar să atragă atenţia femeilor care i se păreau foarte frumoase. El a fost arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri şi riscă o pedeapsă de şapte ani de închisoare.

Comportamentul lui Cătălin Nistor i-a şocat cu pe cei care l-au cunoscut. Foşti colegi de serviciu au numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Pentru o scurtă perioadă am lucrat cu el. Este economist. E un tip deştept, manierat şi săritor. Mi s-a părut normal, nu un obsedat de femei. Nu îmi dau seama ce l-a dat peste cap sau ce frustrări l-au îmbolnăvit psihic. L-am văzut schimbat în poze, bolnav de-a binelea„, a declarat pentru click.ro un fost coleg de serviciu al atacatorului din tramvai.

Reamintim că o tânără care circula cu tramvaiul 41, în cartierul Drumul Taberei, a fost înţepată în spate cu un ac de o persoană neidentificată, în dimineaţa zilei de 5 ianuarie. Fata a reuşit să fotografieze bărbatul, după care a depus reclamaţie la polţie. Mai multe femei au spus că au fost agresate de aceeaşi persoană, recunoscându-l din fotografii.

Fata venea dinspre magazinul Billa din Drumul Taberei spre Lujerului şi, la un moment dat, a simţit o înţepătură în spate. În stare de şoc a reuşit să facă poze bărbatului.

Această persoană a urcat în spatele ei, odată cu ea la staţia 41 de la Billa Drumul Taberei. Apoi a simţit o înţepătură tare în piciorul drept. Când s-a uitat în spate, era această persoană. El avea o bască în mână pe care a aruncat-o într-o pungă, apoi se chinuia să arunce ceva ce părea lipit de podul palmei. Prietena mea a coborat la staţie Pod Ciurel de unde am luat-o eu cu maşina. A sunat la 112 şi i s-a zis să facă plângere„, a spus Florin, prietenul fetei.

Mesajul a fost postat pe reţelele de socializare şi pe forumuri, astfel încât bărbatul să poată fi identificat şi pedepsit mai repede.