Un apropiat de-ai lui Michael Schumacher, revoltat de decizia Corinnei: ”Am plâns ca un câine! M-a lovit incredibil de tare”

Se împlinește un deceniu de la accidentul teribil suferit de Michael Schumacher pe pârtia de schi. De atunci, septuplul campion mondial nu a mai putu fi văzut. Soția lui îl ține de parte de ochii curioșilor, chiar și de ai cei ai apropiaților, iar informațiile pe care le furnizează despre starea lui sunt extrem de vagi. Willi Weber (81 de ani), fostul agent al pilotului de Formula 1, este foarte afectat de faptul că nu l-a mai văzut pe acesta dinainte de accident și se învinovățește că nu s-a dus să-l viziteze la spital.

19 dec. 2023, 09:28
Un apropiat de-ai lui Michael Schumacher, revoltat de decizia Corinnei: ”Am plâns ca un câine! M-a lovit incredibil de tare”

Michael Schumacher este complet izolat de cei care i-au fost apropiați înainte de teribilul accident. Doar soția și cei doi copii mai au acces la el. Willi Weber, fostul agent al pilotului de Formula 1, nu înțelege de ce Corinna nu îi permite să-l viziteze pe fostul pilot. Weber a fost teribil de afectat de accidentul pilotului și se teme că nu-l va mai vedea niciodată.

Un apropiat de-ai lui Michael Schumacher, revoltat de decizia Corinnei: ”Am plâns ca un câine!”

Când mă gândesc acum la Michael, din păcate nu mai am nicio speranţă de a-l revedea. Nici o veste pozitivă după zece ani. Familia lui mi-a interzis întotdeauna să vin să-l vizitez dintr-un motiv care îmi scapă. Bineînţeles, regret foarte mult şi mă învinovăţesc. Ar fi trebuit să-l vizitez pe Michael la spital. Am plâns ca un câine după accidentul său. M-a lovit incredibil de tare, după cum vă puteţi imagina. Ca şi faptul că soţia sa Corinna nu-mi permite să am niciun contact cu el”, a declarat Willi Weber, citat de News.ro.

Corinna Schumacher a încercat din răsputeri, după accident, să țină secretă starea de sănătate a fostului pilot, iar acest lucru se pare că ar fi copleșit-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

Citeste si Noi detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher! Ce se întâmplă cu fostul pilot la 10 ani de la accident

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael. Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Dezvăluirile Corinnei despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Site-ul Tele-Loisirs a dezvăluit o parte din mărturisirile făcute de Corinna Schumacher într-un documentar. Aceasta nu a dat prea multe detalii despre starea lui de sănătate, dar a dat asigurări că întreaga familie face tot ce-i stă în putere pentru a-i îmbunătăți starea.

Nu l-am învinuit niciodată pe Dumnezeu pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost doar ghinion, aşa cum se putea întâmpla oricui. Desigur, el îmi lipseşte în fiecare zi. Dar nu sunt singura căreia îi lipseşte. Copiii, familia, tatăl său şi toţi cei din jur îi simt lipsa. Dar Michel este acolo. Este diferit, dar este acolo şi asta cred că ne dă putere. Suntem împreună, trăim împreună acasă. El este supus unui tratament. Facem totul pentru a-i îmbunătăţi starea, pentru a ne asigura că se simte confortabil şi pentru a-l face să simtă familia noastră, legătura noastră. Orice s-ar întâmpla, voi face tot ce pot. O vom face cu toţii. Ca familie, încercăm să mergem mai departe, aşa cum ar fi dorit Michael şi cum i-ar fi plăcut în continuare. Viaţa merge înainte. Michael ne-a protejat întotdeauna, iar acum noi îl protejăm pe Michael„, a spus Corinna Schumacher.

Citeste si Dezvăluiri tulburătoare despre starea actuală a lui Michael Schumacher. Jean Todt: „Nu mai este el, e o persoană diferită!”