Un arbitru a fost bătut la un meci de handbal, la Cluj. Un jucător i-a spart timpanul

Partida de handbal mixt United Cluj - HT Planet, disputată în municipiul de pe Someş după Memorialul "Tiberiu Rusu", s-a încheiat în minutul 10, după ce arbitrul Alexandru Petrean a fost victima agresiunii unui jucător.

11 aug. 2015, 05:52
Un arbitru a fost bătut la un meci de handbal, la Cluj. Un jucător i-a spart timpanul

Alexandru Petrean, arbitrul întâlnirii de handbal mixt, a fost lovit cu pumnul de un jucător, iar în urma agresiunii s-a ales cu timpanul spart. El nu a dorit să comenteze incidentul, precizând doar că a întocmit un raport pe care l-a trimis mai departe.

Vezi şi Scene incredibile pe terenul de fotbal. Un arbitru a fost snopit în bătaie la un meci din Cupa României VIDEO

Filmul evenimentelor a fost relatat însă de Amalia Ciucă, persoana care a înfiinţat echipa de handbal mixt United Cluj şi care a pus bazele unui campionat de amatori încă din 2008, care a declarat pentru prosport.ro: „Meciul se juca pentru accederea în finală. Noi am început mai slab, fiind conduşi la 3-4 goluri diferenţă, au mai fost şi câteva faze controversate cu decizii luate numai împotriva noastră, dar totul a fost în regulă până la momentul care l-a avut în prim-plan pe colegul nostru. La un fault de joc care a părut mai dur din cauza forţei disproporţionate dintre cei doi, arbitrul a scos şi i-a arătat cartonaşul roşu. El s-a dus liniştit către arbitru, iar apoi i-a dat o palmă. Nu ştiu ce i-a răspuns, pentru că i-a mai dat o palmă.

Meciul s-a oprit, noi am pierdut la masa verde, iar domnul arbitru l-a reclamat pe colegul nostru la Poliţie. Regretăm ce s-a întâmplat, colegul şi-a cerut scuze faţă de noi. A fost al 7-lea an la rând când am organizat această competiţie, dar a fost şi pentru ultima oară„.

Citeşte şi Meci suspendat în Liga Europa. Un jucător de la Legia, lovit cu piatra în cap de fanii albanezi VIDEO

Jucătorii de la United îl acuză pe arbitru că prin atiutudinea sa el ar fi fost cel care a avut o atitudine provocatoare. „Arbitrul a fost arogant şi a luat decizii numai într-o direcţie, deşi anumite faze au fost flagrante. Prin minutul 5, Amaliei Ciucă i-a fost spartă gura, a fost nevoită chiar să iasă afară, dar arbitrul nu a fluierat nimic. I-a spus să meargă acasă dacă nu îi convine. După vreo 2-3 minute, colegul care a avut incidentul cu arbitrul a fost lovit peste mână, dar la fel, nu a dat decizie pentru United, ci doar i-a spus: . Apoi, o colegă a scăpat pe contraatac şi a dat semicerc, toată lumea din tribună râdea de el. Îşi bătea joc efectiv de noi şi atunci când încercam să obţinem nişte explicaţii ne transmitea: „, au spus jucătorii, citaţi de ProSport.