Un arhitect german sexagenar şi-a ucis familia, cruţând doar copilul făcut cu secretara de 28 de ani

Caz şocant în Germania! Un bărbat şi-a omorât nevasta şi doi dintre cei trei copiii pe care îi aveau împreună. După aceea, şi-a pus apoi capăt zilelor. Se pare că bărbatul a recurs la acest gest din cauza datoriilor.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 20:02
Un arhitect german sexagenar şi-a ucis familia, cruţând doar copilul făcut cu secretara de 28 de ani

Singura care a scăpat cu viaţă a fost mezina familiei. Individul a abandonat-o pe fetiţa de un an la un spital.

Bărbatul în vârstă de 69 de ani şi-ar fi omorât familia din cauza datoriilor. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, dar abia acum a fost descoperită de poliţişti.

„Din primele informaţii, bărbatul şi-a ucis soţia şi apoi copiii. Credem că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. Apoi el s-a sinucis”, a declarat Stefan Redlich, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Berlin.

Bărbatul a decis însă să cruţe viaţa unui copil, în vârstă de 1 an. Potrivit presei germane, el şi-a abandonat fetiţa la un spital din apropiere. Cazul i-a şocat pe vecini.

„Eram în grădină când l-am văzut! De obicei era mereu cu măcar unul dintre copii. Acum, era singur şi părea foarte îngândurat”, a declarat un vecin al familiei în care s-a petrecut tragedia.

Potrivit vecinilor, bărbatul era un arhitect venit din zona Bavaria. Acesta se mutase în Berlin după ce a divorţat de prima sa soţie şi s-a căsătorit cu o secretară în vârstă de 28 de ani.