Un artist de la Electric Castle a pus manele la festival. Reacţia publicului

Tommy Cash i-a surprins pe cei prezenți la Electric Castle cu o melodie interpretată de Adrian Minune. Publicul și-a scos telefoanele și a filmat momentul în care melodia „Așa sunt zielele mele” a fost pusă de rapperul estonian. După acest moment, organizatorii festivalului au decis că a fost ultima lui prestație pe scena de la Castelul Bánffy.

21 iul. 2019, 07:26
Un artist de la Electric Castle a pus manele la festival. Reacţia publicului

După manelele de la Neversea, a venit și rândul Electric Castle, scrie click.ro. Oamenii prezenți și-au scos toți telefoanele la momentul făcut de Tommy Cash și au părut că se distrează pe melodia lui Adrian Minune, însă gestul lui nu a fost la fel de apreciat și de organizatorii festivalului. 

Citeşte şi El este cel mai mic manelist. Adrian Minune este uriaş pe lângă el. Despre cine este vorba FOTO

„Mulțumim Tommy Cash! Pentru ultima ta prestație la Electric Castle”, a fost anunțul publicat pe pagina oficială de Facebook Electric Castle. În urmă cu două săptămâni, DJ-ul Salvatore Ganacci a pus aceeași manea la Neversea.

Se pare că Tommy Cash ar fi proiectat și imagini porno în timpul concertului, însă s-a vorbit mai mult despre controversele create de maneaua lui Adrian Minune. Comentariile de pe pagina de Facebook a festivalului sunt împărțite.