Un artist de la noi visează să o facă şi cu Delia, chiar dacă e măritată: „Pentru că e…”

Karym s-a făcut remarcat şi aplaudat, după ce a lansat anul trecut piesa "Anonim" alaturi de Mellina (cea care a lucrat cu Vescan – „Poză de album", Bere Gratis – „Până sus la cer", JerryCo – „Dacă mă iubești" sau TWO – „Vinovat", Mihai Chitu - "O ultima tigara", etc.) si piesa "La doua capete" alaturi de Celia. Artistul a dezvăluit detalii interesante despre carieră şi despre viața lui personală. 

24 mart. 2018, 10:17
Într-un interviu, Karym a dezvăluit că şi mâine ar face un featuring cu Delia pentru că „ar fi cea mai mare provocare pentru mine. Pentru că e WOW! E cel mai tare artist din Romania”, spune tânărul artist.
 
Artistul a vorbit şi de momentul greu din cariera lui, atunci când a vrut să renunțe la muzică şi a părăsit țara. „La un moment dat am luat o pauză şi am părăsit chiar şi țara stabilindu-mă în Franța departe de toți şi de toate. A lua o pauză nu înseamnă a renunța, este mai degrabă un moment de respiro psihic şi fizic… moment în care te aduni, te autoevaluezi pentru a o lua de la capăt cu noi forțe.„, a declarat Karym.
 
Karym se împarte între muzică și copilul pe care îl crește singur
 
De multe ori, viața unui artist ascunde drame cumplite, iar publicul e neiertator. Avem pretenția ca cel de pe scenă să aiba mereu zâmbetul pe buze, deși e imposibil. Karym a acceptat să vorbească și să recunoască faptul că trece printr-o perioadă cruntă. De curând, tatăl său a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boală a ficatului. Această maladie a răpus-o pe Denisa Răducu. Șansele de supraivețuire ale bărbatului sunt minime. Ca și cum nu ar fi fost destul, vărul lui Karym și-a pierdut unicul copil. În urma unui diagnostic crunt, cancer la creier, băiețelul a petrecut ultii cinci ani în spitale. La 12 ani, s-a stins din viață, la o clinică din Viena.
 
Karym are o poveste impresionantă de viață. Artistul se împarte între muzică și copilul de 9 anișori, pe nume Angel, pe care îl crește singur de la varsta de 2 ani. n urma cu șase ani, Karym a câștigat lupta în instanță cu mama băiețului. Artistul a câștigat definitiv custodia exclusivă a copilului. „A fost cel mai mare hop al vietii mele”, declara în urmă cu doi ani cântărețul.
 
Karym s-a bucurat, încă de la debutul său, de susținerea unor artisti de renume în România, precum Celia sau Andreea Antonescu.