Un artist grafic creează iluzii uimitoare din fotografii doar cu Photoshop-ul GALERIE FOTO

Photoshop-ul poate fi un instrument excelent pentru a şterge o pată sau alte defecte în fotografii, dar în aceste imagini programul a fost folosit pentru a modifica complet conţinutul unor imagini.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 11:26

Artistul digital Michael Oswald descrie arta lui ca manipulare a fotografiei pe steroizi„, și pe bună dreptate. El transformă fotografiile în iluzii frumoase.

Oswald, în vârstă de 30 de ani, care se mai semnează şi Michael O, a spus pe site-ul său: Cu excepția fotografiei digitale originale, munca mea este realizată în întregime pe un computer, utilizând cunoștințele mele de tehnică digitală și competențele tradiționale artistice. Consider „conceptul” ca fiind cea mai bună parte a muncii mele”, potrivit DailyMail.

Când vine vorba de utilizarea calculatorului, în loc de vopsea şi pensule, Oswald a declarat într-un interviu că: „Eu nu văd cu adevărat o diferență în cerințele pentru un artist tradițional sau digital. Eu cred că 50 la sută din calificare în artă este un dar natural, cu care te naşti. Un alt 50 la sută se capătă cu exerciţiul. Pensulele și computere sunt doar instrumente

 


loading...