Un artist român celebru, la un pas de moarte după ce a băut sirop de slăbit

Momente de cumpănă pentru un cunoscut artist român. Cântăreţul Ilie Micolov a zăcut în spitalul din Cluj cinci săptămâni după ce a băut un sirop de slăbit.

07 aug. 2015, 11:06
Un artist român celebru, la un pas de moarte după ce a băut sirop de slăbit

Ilie Micolov a pierdut de câţiva ani lupta cu cântarul. Deşi medicii l-au sfătuit să mănânce echilibrat, artistul mărturisea că nu prea ţine cont de sfaturile acestora.

Micolov a ajuns la 184 de kilograme şi, după ce cazul lui a fost mediatizat, a devenit ţinta reprezentanţilor unei firme care vând produse de slăbit. Compozitorul hitului „Dragoste la prima vedere” a povestit pentru prin ce calvar a trecut recent, după ce a decis să încerce un astfel de produs.

Aveam dureri groaznice în tot corpul, începuse să-mi crape carnea de pe picioare. L-am sunat, speriat, pe acel tip. A venit degrabă la mine acasă, dar nu ca să mă ajute. A luat rapid din frigider sticluţele, profitând că eu zac în pat, şi le-a golit în chiuvetă. Apoi le-a băgat în buzunar şi dus a fost. A doua zi deja vedeam stele verzi şi am chemat Salvarea. Medicii s-au crucit, au zis că n-au văzut în viaţa lor aşa ceva. Îmi supurau picioarele, eram carne vie„, a mărturisit Micolov pentru ziarul Click.

Cântăreţul a fost diagnosticat cu greu, pentru că medicii nu ştiau ce consumase, iar recuperarea a decurs anevoios.

Am stat pe perfuzii cinci săptămâni, mi-a dat cortizon şi antibiotice foarte puternice, m-a diagnosticat cu vasculită (…) Nici acum nu pot coborî din pat, sunt încă sub observaţie, simt o slăbiciune în tot corpul„, spune artistul.

Micolov a mărturisit însă că noile probleme de sănătate l-au afectat şi financiar – tratamentele i-au consumat toate economiile şi a ratat în acest timp concerte care i-ar fi putut aduce în jur de 2.000 de euro.

Citeşte şi Autorul piesei „Dragoste la prima vedere”, Ilie Micolov, este grav bolnav. Nici medicii nu ştiu ce are