Un asistent de la Spitalul Floreasca a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a furat 2.000 de măşti şi dezinfectant

Polițiștii au reținut un asistent de la Spitalul Floreasca pentru 24 de ore pentru furt, după ce ar fi pătruns în depozitul şi în magazia unităţii sanitare unde lucra, de unde ar fi sustras 2.000 de măşti şi recipiente de dezinfectant, pe care ulterior le-a vândut unor persoane fizice.

RomaniaTV.net
03 apr. 2020, 18:22
Un asistent de la Spitalul Floreasca a fost reţinut pentru 24 de ore pentru că a furat 2.000 de măşti şi dezinfectant

Polițiștii din București au pus în aplicare, vineri, un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar pentru furt. Bărbatul a fost prins în județul Teleorman.

Au fost identificate şi restituite de către suspect 550 de măşti de protecţie. Faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.

„La data de 3 aprilie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 1 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat suspect într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de furt. Cel în cauză a fost depistat în judeţul Teleorman şi condus la audieri. Totodată au fost puse în executare şi două mandate de percheziţie domiciliară, unul la locuinţa bărbatului şi la locul său de muncă, în spaţiul său destinat ca vestiar”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB), potrivit Agerpres. 

Cercetările sunt continuate de Secţia 1 Poliţie sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.