Un ATEU CÂŞTIGĂ sute de mii de dolari din vânzarea de BIBLII pe internet: M-a ajutat un ROMÂN VIDEO

Un bărbat din America a reuşit să câştige o adevărată avere dintr-o aplicaţie de telefon creată de un român. Astfel, cu toate că este ateu, el vinde Biblii şi câştigă peste 100.000 de dolari anual.

22 mart. 2015, 10:29
Un ATEU CÂŞTIGĂ sute de mii de dolari din vânzarea de BIBLII pe internet: M-a ajutat un ROMÂN VIDEO

Trevor McKendrick, un bărbat din America, spune că nu avea de gând să se îmbogăţească din asta, totul întâmplându-se din greşeală. Astfel,  în februarie 2012, lua cina împreună cu familia sa, când a aflat că o rudă câştigă între 8.000 şi 10.000 de dolari în fiecare lună, din vânzarea de aplicaţii pentru iPhone, acesta fiind motivul pentru care a vrut şi el să încerce ceva asemănător.

Citeşte şi Lucruri interzise în Biblie. O să rămâi cu gura căscată când vei vedea ce merită o femeie dacă păcătuieşte

Cu toate că la început dorea să obţină măcar 600 de dolari pe lună, pentru a-şi plăti chiria, idea pe care a avut-o l-a transformat într-un om cu adevărat bogat, potrivit Oditty.

 

Iniţial, el a verificat magazinul de aplicaţii Apple, pentru a afla care sunt aplicaţiile de succes, încercând să descopere o nişă pe care să o poată folosi. Ulterior, el a descoperit că aplicaţiile cu biblii digitale în limba spaniolă sunt foarte prost realizate aşa că a angajat un programator român pentru a crea o aplicaţie mai bună. În mod deloc surprinzător, aceasta s-a vândut din ce în ce mai bine, ajungând să obţină sume între 5.000 şi 6.000 de dolari pe lună după ce a îmbunătăţit programul şi a venit şi cu o variantă audio a aplicaţiei respective.

Citeşte şi Află CUM şi CÂND vei muri. Aplicaţia care îţi spune cât mai ai de trăit face furori printre internauţi

Am realizat că nu este doar un proiect temporar. Este un mijloc de existenţă„, a declarat Trevor care a câştigat venituri nete de 73.034 dolari în primul an, ca anul următor să ajungă la 100.134 dolari.

Nu simt că muncesc foarte mult pentru aceşti bani. Investesc o oră din timpul meu în această activitate„, a povestit Trevor, recunoscând că banii i-au schimbat viaţa.

Mai mult, bărbatul recunoaşte că este ateu şi nu se consideră o persoană religioasă, el renunţând la religia mormonă, a părinţilor săi.