Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. Ce s-a întâmplat în corpul bărbatului

Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. La sfârşitul experimentului, bărbatul a observat nişte schimbări în organismul lui. Conan Visser făcea foarte mult sport şi cu toate astea s-a îngrăşat câteva kilograme.

03 dec. 2021, 20:39
Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. Ce s-a întâmplat în corpul bărbatului
Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună

Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună. În cele 30 de zile, bărbatul s-a îngrăşat 8 kilograme. El a postat videoclipuri pe TikTok pentru a arăta publicului efectele dăunătoare pe care le are fast-food-ul asupra sănătăţii fizice şi mentale.

Citeşte şi: Australia şi-a redeschis în premieră graniţele, după aproape 600 de zile. Scene emoţionante pe aeroporturile din Sydney şi Melbourne VIDEO

Un australian a mâncat doar KFC timp de o lună

Când a început provocarea, Conan avea 75 de kilograme, după o lună cântărea 82,6 kg. Bărbatul din Australia a arătat pe social media că a avut probleme de sănătate, precum constipaţie, afecţiune renală şi diverse probleme la analizele de sânge. El a spus că cele mai grave efecte nu le-a simţit fizic, ci mental.

Mi-a scăzut stima de sine, încrederea în mine. Nu mai ştiam să gestionez conflictele şi nici să interacţionez cu oamenii. Am văzu cum sănătea mea mentală este în declin.

Acest lucru este cauzat de faptul că acest tip de dietă eliberează mai multă serotonină şi scade dopamina, deci nu numai că vă simţiţi nemotivaţi şi mai puţin pozitivi, sunteţi, de asemenea, mai fericiţi fiind pe canapea şi făcând mai puţină activitate”, a spus el, potrivit Daily Mail.

Conan Visser a avut dureri de stomac şi ajunsese să meargă la toaletă de mai mult de 4 ori pe zi. Durerea lui a escaladat până la punctul în care a trebuit să viziteze spitalul, în a 10-a zi a provocării.

Cu toate că analizele sale au ieşit prost, acesta a luat laxative şi a continuat provocarea. Până la sfârşitul lunii, el consumase peste 100.000 de calorii şi cheltuise 1.000 de dolari pentru mese.