Un autobuz care transporta refugiaţi din Ucraina a fost implicat într-un accident groaznic, soldat cu 7 morţi şi 9 răniţi

Un accident înfiorător a avut loc miercuri în regiunea Hmelnițki din Ucraina, implicat fiind un autobuz care evacua ucraineni. Potrivit Poliției Naționale ucrainene, 7 persoane au murit, iar alte 9 au fost rănite.

16 mart. 2022, 14:49
Un autobuz care transporta refugiaţi din Ucraina a fost implicat într-un accident groaznic, soldat cu 7 morţi şi 9 răniţi

„În prezent, anchetatorii departamentului de investigare a infracțiunilor din domeniul transportului din regiunea Khmelnytsky continuă să lucreze la fața locului și află toate circumstanțele accidentului”, au declarat reprezentanții Poliției din Ucraina.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00, pe traseul Krapivnița – Znamenka, fiind implicate două mijloace de transport: un autobuz și un microbuz.

Printre victime se numără și șoferul de 61 de ani care conducea autobuzul.

„Rugăm din nou șoferii să fie atenți și să respecte regulile de circulație. E mare păcat când oamenii reușesc să scape de război, iar ei mor într-un accident din cauza lipsei elementare de control în trafic”, a conchis Poliția din Ucraina, scrie Stiripesurse.

Citeşte şi: Rusia e în stare de şoc. Un nou general a căzut pe frontul din Ucraina


loading...