Un autobuz plin cu elevi a luat foc în mers pe DN1. VIDEO

Un autobuz care aparține companiei Lazăr Trans, a luat foc în mers în timp ce circula dinspre Sibiu către Avrig, pe Drumul Național 1. Pasagerii au fost evacuați din autocar pentru că motorul a luat foc și incinta acestuia s-a umplut de fum.

RomaniaTV.net
29 oct. 2015, 08:14

Momente de panică într-un autobuz care circula de la Sibiu către Avrig. Motorul acestuia a luat foc în mers, iar șoferul a oprit la câteva sute de metri de intersecția dintre DN1 și intrarea în Avrig.

Călătorii au fost dați jos, iar șoferul s-a folosit de instinctorul din dotare pentru a stinge incendiul. Din imaginile video de mai jos se observă cum omul și-a pus viața în pericol pentru a stinge focul.
Un călător a sunat și la 112 ca să solicite ajutor din partea pompierilor, dar până la urmă nu a mai fost nevoie de intervenția acestora. „S-a primit un apel pe 112 în jurul orei 15.05. Atunci s-a anunțat că la intrarea în Avrig dinspre Sibiu, la un autocar iese fum din compartimentul motorului. Până la urmă cel care a sunat la 112, a revenit și a anunțat că incendiul a fost stins, iar echipajele nu s-au mai deplasat la fața locului”, spun cei de la ISU Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.