Un autobuz plin cu muncitori navetişti a luat foc în trafic în Bistriţa

Un autobuz în care se aflau 50 de angajaţi ai unei firme de cablaje auto din Bistriţa a luat foc în trafic, luni dimineaţă, în timp ce îi transporta pe muncitori către fabrică, oamenii reuşind să iasă la timp din maşină, fără ca vreo persoană să fie rănită.

RomaniaTV.net
25 feb. 2013, 07:11
Un autobuz plin cu muncitori navetişti a luat foc în trafic în Bistriţa

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat, luni, că incendiul a izbucnit la autobuz în timp ce acesta se afla în drum spre Bistriţa, iar pasagerii au reuşit să iasă la timp din maşina cuprinsă de flăcări.

„Incendiul a izbucnit în partea din spate a autobuzului, unde se afla motorul, cel mai probabil din cauza unor scurgeri de lichid – uleiuri supraîncălzite. În autobuz se aflau 50 de persoane care lucrează la o firmă din Bistriţa, navetişti, şi care au apucat să iasă la timp din autobuzul în flăcări. Noi am intervenit cu două autospeciale şi în mai puţin de 20 de minute am reuşit să stingem incendiul, dar 50% din autobuz este distrus. Oamenii au fost trasportaţi la serviciu cu alte mijloace de transport”, a declarat Marius Rus.

Potrivit acestuia, autobuzul venea dinspre Valea Budacului, de unde aducea muncitori la o fabrică de cablaje auto din Bistriţa.