Un autoturism cu ţigări de contrabandă din Suceava s-a răsturnat după ce a fost urmărit de poliţiştii de frontieră

Un autoturism cu ţigări de contrabandă din Suceava s-a răsturnat după ce a fost urmărit de poliţiştii de frontieră. Maşina nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a acroşat o autospecială a Poliţiei de Frontieră, răsturnându-se ulterior după o urmărire în trafic.

22 oct. 2021, 19:53
Un autoturism cu ţigări de contrabandă din Suceava s-a răsturnat după ce a fost urmărit de poliţiştii de frontieră
Un autoturism cu ţigări de contrabandă din Suceava s-a răsturnat

Un autoturism cu ţigări de contrabandă din Suceava s-a răsturnat. „În data de 22.10.2021, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, judeţul Suceava, s-a declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu țigări. Astfel, în jurul orei 07:20, pe D.J. 209G, o patrulă a poliţiştilor de frontieră aflată în misiune a efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea unui autoturism marca Volkswagen, model Touran, înmatriculat în România.

Şoferul autovehiculului a ignorat semnalele poliţiştilor de frontieră, nu a oprit, acroşând uşor autospeciala Poliţiei de Frontieră. Drept urmare, s-a pornit în urmărirea maşinii, iar pe raza localităţii Laura, şoferul a pierdut controlul volanului, a intrat cu maşina într-un cap de pod şi autovehiculul s-a răsturnat.

Întrucât conducătorul auto s-a lovit la cap, poliţiştii de frontieră au solicitat o ambulanţă care s-a prezentat la faţa locului, însă şoferul, un cetăţean român în vârstă de 62 de ani, a refuzat să meargă la spital, spunând că se simte bine.

Citeşte şi: Alertă la Spitalul din Suceava. Pompierii, intervenție de urgență la secția COVID a unității medicale! Mai mulți pacienți, evacuați

Un autoturism cu ţigări de contrabandă din Suceava s-a răsturnat

Ulterior, pe timpul verificărilor la faţa locului, şoferul a spus că nu se simte bine, fapt pentru care a fost chemată din nou ambulanţa, de data aceasta fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. În interiorul autoturismului au fost observate mai multe colete cu ţigări, iar la faţa locului s-a prezentat şi un echipaj din cadrul Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus

„, precizează comunicatul IGPF.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, la final urmând a fi luate măsurile legale, scrie Agerpres.