Ce a păţit un şofer din Suceava după ce şi-a parcat maşina strâmb. Lecţia primită: „Parchează corect”

Ce a păţit un şofer din Suceava după ce şi-a parcat maşina strâmb. Bărbatul a avut parte de o surpriză neplăcută când s-a întors la autoturism. Pentru că zona era foarte aglomerată, o persoană s-a gândit să îi dea o lecţie şoferului.

15 oct. 2021, 15:28
Ce a păţit un şofer din Suceava după ce şi-a parcat maşina strâmb. Lecţia primită: „Parchează corect”
Un şofer din Suceava şi-a parcat maşina strâmb

Ce a păţit un şofer din Suceava după ce şi-a parcat maşina strâmb. Deţinătorul unui autoturism Opel Corsa şi-a găsit maşina complet înfăşurată în folie de plastic, după ce şi-a lăsat-o pe strada Universităţii din Suceava.

Ce a păţit un şofer din Suceava după ce şi-a parcat maşina strâmb

Supărat probabil pe faptul că şoferul nu îşi parcase maşina în limitele locului de parcare, încălcând cu partea stângă locul de parcare alăturat, o persoană s-a gândit să îi dea o lecţie şoferului.

Mașina înmatriculată în județul Neamț a fost învelită în folie, peste care a fost adăugat mesajul „Parchează corect”.

Citeşte şi: Avion oprit la sol, în Suceava. Cum s-a răzbunat un pasager fără certificat verde, căruia i-a fost refuzată îmbarcarea!

Accident înfiorător în Suceava. Trei oameni au murit

Scene de coşmar au fost surprinse joi în urma unui accident produs pe şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, judeţul Suceava. Trei persoane au murit, iar o a patra a fost transportată în stare de inconştienţă la spital.

La faţa locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijinul acestora venind şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Suceava.

La sosirea salvatorilor toate cele patru victime erau inconştiente. În cazul a trei victime s-a declarat decesul, iar o alta, inconştientă, a fost transportată la spital, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, conform Agerpres.ro. (Citeşte AICI mai multe detalii)