SPECTACULOS: Un avion a fost STRĂPUNS de trăsnet. O persoană a fost rănită

Un avion al companiei Lan a fost lovit de trăsnet pe aeroportul din Buenos Aires, un angajat fiind rănit. Trăsnetul a străbătut avionul de la bot către coadă. Un angajat aflat în avion a fost rănit.

RomaniaTV.net
10 apr. 2014, 07:43
SPECTACULOS: Un avion a fost STRĂPUNS de trăsnet. O persoană a fost rănită

 Intemperiile din Argentina fac victime. Un avion a fost lovit de trăsnet pe aeroportul din Buenos Aires. Incidentul a avut loc miercuri dimineaţa pe aeroportul central Jorge Newberry. Avionul se afla la sol în timp ce un angajat se afla în interiorul aparatului pentru activităţi de întreţinere.

În plină furtună cu fulgere şi grindină, trăsnetul a pătruns prin partea din faţă a aparatului şi a ieşit prin spate, provocând numeroase scurtcircuite şi rănindu-l pe angajat. Pagubele materiale sunt semnificative, totuşi, cu excepţia angajatului care a fost transferat la un centru medical şi care a fost deja externat, nu au existat şi alţi răniţi, dat fiind că nu mai era altcineva în avion, scrie Agerpres.

Aeroparque, cum este denumit popular aeroportul din capitala argentiniană, a fost nevoit să-şi suspende câteva ore operaţiile din cauza intemperiilor. Miercuri traficul aerian a fost reluat şi totul a revenit la normal.

Vezi şi Cum se văd fulgerele de pe Pământ din spaţiu FOTO

Şapte provincii argentiniene au fost afectate de ploi torenţiale şi sute de persoane au fost evacuate. O mare parte din ţară se află în stare de alertă. Sunt probleme obişnuite în Argentina când se produc inundaţii, notează ziarul spaniol.