Un avion britanic a lovit și scufundat o veche navă de război americană, în timpul unor exerciţii. VIDEO cu momentul bombardamentului

Avioanele militare britanice au lovit și scufundat de o navă de război americană în timpul unui exercițiu militar desfăşurat la începutul acestei luni.

28 sept. 2022, 17:19
Un avion britanic a lovit și scufundat o veche navă de război americană, în timpul unor exerciţii. VIDEO cu momentul bombardamentului

A fost vorba despre un atac planificat asupra unei nave care nu se mai află în serviciul armatei americane. La exerciţii au luat parte mai multe avioane și elicoptere militare britanice. Exercițiul, au adăugat britanicii, a fost pregătit de luni de zile, în primul rând pentru a elimina toate materialele toxice de pe navă.

Acum, britanicii au dat publicităţii un videoclip al exercițiului.

Citeşte şi Video din prima linie a războiului din Ucraina. Imagini cu capturarea a 15 soldaţi ruşi, lângă Izium

Avioanele din Escadrila 41 de testare și evaluare a Royal Air Force (RAF) cu sediul la RAF Coningsby au participat la un exercițiu de incendiu real planificat de mult cu omologii lor din Royal Navy și americani„, potrivit unui comunicat de presă oficial al RAF.

Atacul a făcut parte din „ Exercițiul Atlantic Thunder 22”, desfăşurat în perioada 1-12 septembrie, exercițiul principal, inclusiv SINKEX (abreviere pentru exercițiul de scufundare), având loc pe 7 septembrie 2022, în apele de pe coasta de nord-vest a Scoției.

Citeşte şi Patriarhul Kiril, discurs despre militarii ruşi morţi în Ucraina: „Această jertfă le va spăla păcatele”

„Atlantic Thunder”, condus de SUA, a marcat prima participare a Marinei Regale a Marii Britanii la un exercițiu de această natură în ultimii 18 ani.