Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit VIDEO

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit la aterizare, duminică, pe aeroportul din Aspen, o staţiune de schi din Colorado, în nord-vestul Statelor Unite, au anunţat surse din cadrul Administraţiei Aviaţiei Federale (FAA) şi serviciilor şerifului local.

05 ian. 2014, 21:29

„A avut loc un accident la Aspen. Avionul este, se pare, un Bombardier Challenger 600 carea venea de la Tucson (Arizona). El s-a prăbuşit în momentul în care încerca să aterizeze”, a declarat pentru AFP Allen Kenitzer, un purtător de cuvânt al FAA.

Potrivit postului de televiziune ABC, la bordul acestui avion de mici dimensiuni se aflau trei persoane. Una dintre ele a murit, iar celelalte două au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă.

Accidentul a avut loc la ora locală 12.23 (21.23, ora României), potrivit serviciilor şerifului comitatului Pitkin.

Fotografii cu aparatul de zbor în flăcări au fost postate imediat de martori pe Twitter.

„Accident de avion oribil aici, pe aeroportul din Aspen. A luat foc în timp ce ateriza. Cred că este un avion privat”, a comentat pe Twitter actorul de comedie Kevin Nealon, martor la accident.

Fotografii cu aparatul de zbor în flăcări au fost postate imediat de martori pe Twitter.

„Accident de avion oribil aici, pe aeroportul din Aspen. A luat foc în timp ce ateriza. Cred că este un avion privat”, a comentat pe Twitter actorul de comedie Kevin Nealon, martor la accident.