Un avion de pasageri A IEŞIT de pe PISTĂ. Mai multe persoane au fost rănite

Un avion de pasageri a ieșit de pe pistă joi pe aeroportul LaGuardia din New York și s-a izbit de o barieră, au informat serviciile de pompieri.

05 mart. 2015, 19:04

Mass-media locale au făcut cunoscut că există mai multe persoane rănite ușor. La New York a nins joi, iar vizibilitatea era foarte redusă.

Administrația Federală a Aviației din SUA (FAA) a anunțat că, în urma incidentului, aeroportul LaGuardia a fost închis, relatează Reuters, citată de Agerpres.

Departamentul de Pompieri din New York a făcut cunoscut la rândul său că nu există informații privind posibile persoane rănite.

Zborul Delta 1086, cu 125 de persoane la bord, făcea legătura între Atlanta și New York-LaGuardia și a ieșit de pe pistă la aterizare, a informat compania aeriană Delta într-un comunicat.

Vezi şi Imagini senzaţionale surprinse în Caraibe: Un avion de linie aterizează la câţiva paşi de plajă VIDEO

Pasagerii au reușit să părăsească aeronava folosind toboganele de urgență și au fost transportați cu autobuzul la terminalul aeroportului, a precizat Delta, care nu menționează posibile persoane rănite.

Înainte de accident, din cauza vremii nefavorabile din New York, aeroportul LaGuardia a anulat joi dimineața 40% din sosiri, potrivit site-ului de specialitate Flightaware.com.