Un avion o lovit o pasăre pe Aeroportul din Sibiu. Pasagerii au aterizat în siguranţă

Un incident minor a avut loc, miercuri seară, pe Aeroportul Internaţional din Sibiu, după ce un avion în care se afla o delegaţie oficială pentru Summitul UE a lovit în zbor o pasăre. Avionul a aterizat în siguranţă, iar pasagerii au debarcat fără probleme, potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului sibian, Alexandra Păcurar.

RomaniaTV.net
09 mai 2019, 09:02
Un avion o lovit o pasăre pe Aeroportul din Sibiu. Pasagerii au aterizat în siguranţă

„Precizăm faptul că incidentul de tip bird strike petrecut în cursul serii de ieri a fost unul minor, toţi pasagerii aflaţi la bordul aeronavei fiind în siguranţă. Acest incident minor nu a afectat programul de zbor al delegaţiei”, a spus Alexandra Păcurar.

Aeroportul Internaţional din Sibiu înregistrează, în această săptămână, o creştere de 300% a numărului de decolări şi aterizări, fiind posibile chiar 120 de aterizări şi decolări pe zi, ca urmare a Summitului Uniunii Europene care va avea loc joi în oraş, a precizat purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Potrivit sursei citate, vârful de trafic se preconizează a fi atins odată cu sosirea înalţilor oficiali europeni.

Compania TAROM va opera, în perioada Summitului UE, zboruri directe Bruxelles – Sibiu – Bruxelles.

Traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Sibiu se desfăşoară normal, cursele obişnuite fiind operate ca şi până acum.