Un avion s-a prăbuşit în Alaska. Nu au fost găsiţi supravieţuitori, primele imagini cu epava

Aparatul avea "două persoane la bord" şi s-a prăbuşit "în râul Tanana", la mai puţin de zece minute după decolare.

24 apr. 2024, 08:34

Un avion de mărfuri s-a prăbuşit marţi în Alaska. Cele două persoane care erau la bord probabil au murit, au anunţat autorităţile americane.

Accidentul a avut loc în jurul orei 10 dimineaţa în apropierea aeroportului din Fairbanks, oraş din centrul acestui stat situat în extremul nord-vest al continentului american, a comunicat poliţia din Alaska într-un comunicat.

Elena Merişoreanu, premoniţii terifiante. Cum a scăpat-o un vis să cadă cu avionul în mlaştina cu crocodili. Fiica sa primea deja condoleanţe!
Aparatul avea „două persoane la bord” şi s-a prăbuşit „în râul Tanana”, la mai puţin de zece minute după decolare.

„Avionul a căzut pe un deal abrupt de pe malul râului, unde a luat foc. Nu au fost găsiţi supravieţuitori”, a precizat poliţia.

O fotografie a prăbuşirii furnizată de autorităţi arată copaci în flăcări pe marginea unui râu acoperit de gheaţă, în mijlocul căruia resturile avionului sunt abia perceptibile.

De ce se sting luminile în avion la decolare și aterizare. Motivul va lua prin surprindere pe mulți

Aparatul era un Douglas DC-4. Creat în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, acest model nu a fost produs de mai bine de treizeci de ani şi în prezent este folosit în principal pentru transportul de mărfuri.

Avionul efectua un zbor pentru a transporta combustibil, a confirmat Consiliul Naţional pentru Siguranţa Transporturilor din SUA (NTSB). Această agenţie guvernamentală a deschis o anchetă.