Un avion s-a prăbuşit în Pakistan. Autorităţile: nu sunt şanse să existe supravieţuitori VIDEO

Un avion de linie al unei companii private pakistaneze s-a prăbuşit vineri după-amiază în apropierea capitalei Pakistanului, Islamabad, a anunţat poliţia, citată de AFP. La bordul avionului se aflau 118 pasageri şi 9 membri ai echipajului.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 14:55

UPDATE 20:06 Toţi pasagerii din avion ar putea fi morţi, a declarat un oficial pentru AFP. „Nu există şanse să existe supravieţuitori. Doar un miracol. Avionul este complet distrus”, a explicat oficialul.

UPDATE 18:26 Avionul este în flăcări şi este complet distrus, potrivit GeoTV. La momentul aterizării, capitala Pakistanului se confrunta cu o furtună violentă. Avionul s-a prăbuşit pe un terenul unei ferme.

Avionul companiei Bhoja, un Boeing 737, care venea de la Karachi, s-a prăbuşit în timp ce executa manevre de aterizare în condiţii meteorologice dificile la Rawalpindi, în apropiere de Islamabad, unde se află principalul aeroport care deserveşte capitala pakistaneză, potrivit Mediafax.

Ministerul Apărării pakistanez a anunţat că 118 persoane au murit în urma prăbuşirii avionului.

Nu se cunosc detalii despre supravieţuitori. Toate spitalele din zonă sunt în alertă.

Avionul trebuia să aterizeze la Islamabad la ora locală 6.40 pm, potrivit GeoTV. Avionul avea permisiune de a ateriza dar a pierdut legătura cu turnul de control cu câteva minute înainte de a intra pe pistă.