Un avion s-a prăbuşit şi a luat foc la impactul cu solul. Toţi pasagerii au murit pe loc

Un avion de mici dimensiuni, folosit cu precădere pentru călătorii de afaceri, s-a prăbuşit şi a luat foc. Toţi cei şase oameni aflaţi la bordul aeronavei au decedat pe loc.

09 iul. 2023, 16:10
Un avion s-a prăbuşit şi a luat foc la impactul cu solul. Toţi pasagerii au murit pe loc

Un avion de mic dimensiuni s-a prăbuşit şi a luat foc lângă aeroportul Riverside County, din Los Angeles. Aeronava avea la bord şase persoane şi era un aparat de zbor marca Cessna C550. Astfel de avioane sunt folosit, în mod special, pentru călătoriile de afaceri, astfel încât este posibil ca persoanele care au murit să fie reprezentanţi ai mediului de afaceri din SUA.

Citeşte şi  Decesele au fost confirmate: blocul de locuințe s-a prăbușit brusc. Avertismentul autorităților (VIDEO)

Conform datelor adunate până în acest moment, de la radarul de urmărire a zborurilor FlightAware, un singur avion de afaceri călătorea din Las Vegas spre French Valley în acel moment. Astfel încât, dacă informaţiile vor fi confirmate, identificarea victimelor se va face mult mai rapid. După ce nu a putu ateriza de prima dată, din cauza vizibilităţii reduse, avionul  ar fi făcut un survol deasupra câmpului din apropiere, înainte să se pregătească de o nouă tentativă de aterizare, dar ceva a intervenit şi zborul aeronavei a fost frânt, aceasta prbuşindu-se pe câmp şi luând foc, protivit latimes.com.

Citeşte şi FOTO: Descoperire fabuloasă pe șantier. Muncitorii au găsit-o în pământ, accidental

Cel mai probabil, cei şase oameni de la bordul avionului au decedat la impactul aeronavei cu solul, cadavrele fiind ulterior carbonizate.

Ce trebuie să facă pilotul unui avion în asemenea cazuri

Autorităţile din comitatul Riverside, unde se află aeroportul French Valley, a declarat că oficialii care au ajuns primii  la faţa locului au găsit aeronava complet cuprinsă de flăcări pe câmp.

Experţii în domeniu au explicat că în astfel de situaţii, în care vizibilitatea este redusă, din cauza condişiilor meteo, este mereu recomandabil să se încerce aterizarea pe un alt aeroport, nu să se facă un survol pentru ca apoi să se mai încerce o nouă aterizare, aşa cum s-a întâmplat în acest caz.