Un avocat de drept sportiv explică strategia Simonei Halep în procesul de la TAS: ”Confirmă faptul că ea crede în această idee”

Doru Toma, avocat specializat în drept sportiv, explică motivul pentru care apărarea Simonei Halep s-a îndreptat împotriva companiei canadiene care a produs suplimentul contaminat cu roxadustat.

18 feb. 2024, 23:01
Un avocat de drept sportiv explică strategia Simonei Halep în procesul de la TAS: ”Confirmă faptul că ea crede în această idee”

Avocații fostului număr 1 mondial au cerut canadienilor despăgubiri de 10 milioane de dolari pentru cariera afectată a Simonei Halep. Simona a primit o suspendare de patru ani și așteaptă acum decizia de la TAS.

„Cred că Simona Halep și echipa ei de avocați au fost tot timpul consecvenți în ceea ce au declarat. Simona de la început a spus că nu s-a dopat.

Că a fost un supliment nutritiv pe care l-a luat și care a fost contaminat și acest lucru în momentul de față confirmă faptul că ea crede în această idee și din acest punct de vedere nu a fost niciodată închis momentul în care putea să acționeze în instanță”, a explicat Doru Toma, conform Știrile Pro TV.

Citește și: Bănel Nicoliță povestește cea mai cruntă beție din viața lui. Cât a băut mijlocașul până să se facă ”avion”

„Nimic nu are niciun fel de legătură, din punctul meu de vedere, nu influențează decizia de judecată. Decizia din fond a fost.

Nu a negat nimeni contaminarea, posibila contaminare a acestor produse. Ca atare, dacă ei cred și au analize făcute care dovedesc acest aspect, din punctul meu de vedere nu are nicio legătură.

La TAS se stabilește dacă este vinovat sportivul în materie de dopaj. Faptul că această firmă a greșit din punct de vedere al modului în care a informat publicul în legătură cu conținutul produsului său, este ceea ce este important”, a confirmat avocatul.

Citește și: Fosta iubită a lui Novak Djokovic câștigă 30.000 de euro pentru fiecare show pe care îl face: ”Nu este nimic rău în asta”