Un avocat din Oradea, suspectat că şi-a UCIS soacra, a fost dat dispărut VIDEO

Caz plin de mister la Oradea, care seamănă izbitor cu cel al Elodiei. Poliţiştii caută un avocat suspectat că şi-ar fi ucis soacra. Şocant este faptul că soţia sa ar fi fost complice la crimă. Nu a fost găsit însă niciun cadavru, ci doar urme de sânge în casa soţilor. Cuplul a dispărut, iar anchetatorii îi caută pe cei doi pentru a da exlicaţii.

RomaniaTV.net
06 dec. 2012, 06:29
Un avocat din Oradea, suspectat că şi-a UCIS soacra, a fost dat dispărut VIDEO

Nimeni nu ştie exact din ce cauză cuplul s-a ascuns şi de ce şi-ar fi omorât ruda. Cei doi sunt căutaţi de poliţişti pentru a da explicaţii. Avocatul şi soţia sa sunt daţi dispăruţi de marţi.

Bărbatul le-a spus părinţilor că trebuie să fugă pentru că este urmărit de DNA şi atât el cât şi soţia sa riscă 30 de ani de închisoare.

Procurorul Tiberiu Sighiartău, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, a declarat că „a fost constituit un dosar, în care procurorii, împreună cu ofiţeri din cadrul Poliţiei Bihor, verifică indiciile şi informaţiile existente cu privire la dispariţia a trei persoane. In acest moment nu putem confirma sau infirma săvârşirea unor fapte de violenţă”.

În urma cercetărilor, poliţiştii au găsit urme de sânge în locuinţa avocatului. De asemenea, poliţiştii au audiat mai mulţi martori, vecini ai avocatului, care l-ar fi văzut pe acesta, înainte de dispariţie, cu urme de sânge pe haine şi cărând în spate un sac.

Cosmin Moraru este avocat în cadrul Baroului Bihor din 1999, iar colegii îl descriu ca liniştit, dar puţin ciudat. Acesta este la a doua căsătorie. Soţia sa, Cristina este profesoară la Colegiul tehnic „Mihai Viteazul”.