Un băiat de 10 ani din Petroşani a fost strâns de gât şi sechestrat de un bărbat, pentru că a luat câteva mere dintr-un copac

Un băiat de zece ani din municipiul Petroşani a trăit o adevărată traumă, după ce, împreună cu alţi copii, a luat câteva mere dintr-un copac. Un bărbat, care are locuinţa vizavi de pomul fructifer, l-a prins pe copil, l-a strâns de gât şi l-a ameninţat.

RomaniaTV.net
29 iul. 2020, 19:05
Un băiat de 10 ani din Petroşani a fost strâns de gât şi sechestrat de un bărbat, pentru că a luat câteva mere dintr-un copac

Eu eram în fața blocului, cu copilul cel mic. A ieșit soția vecinului și mi-a spus ”ia-l pe fiul tău din spate”, probabil știa ce are de gând bărbatul, care stă la parter și are o terasă în spatele blocului. L-am sunat pe băiat, mi-a spus că vine imediat.

Au venit toți copiii care erau în spatele blocului, el nu mai apărea. După ceva timp, nu știu exact cât a durat, a venit plângând, a căzut în genunchi și mi-a spus ”mami, m-a dus la el în casă, m-a strâns de gât, m-a amenințat că mă omoară”, a declarat mama copilului, potrivit Gazeta de Dimineață.

Se pare că nu este pentru prima dată când vecinul, pensionar care face taximetrie, se leagă de copii, nu numai de al ei, nemulțumit de faptul că se joacă și fac gălăgie, mai spune mama băiatului.

Bărbatul sa ales cudosar penal

Poliţiştii au reușit să vorbească cu presupusul agresor, după ce părinţii copilului iau solicitat. ”Mi-a spus un polițist că a recunoscut totul. Soțul meu a fost la poliție și a depus plângere. Nu este normal ce a făcut. Este spațiu public și chiar dacă nu ar fi nu te comporți așa cu un copil. Băiatul meu este traumatizat, șocat”, a mai spus femeia, potrivit aceleiaşi surse.

Polițiștii din Petroșani au deschis dosar penal pe numele bărbatului. ”Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, în jurul orei 21:00, fiul său, în vârstă de 10 ani, a fost prins de gât de un vecin (un bărbat de 67 de ani) și introdus fără voia sa în locuința acestuia, din Petroșani, pe motiv că ar fi luat în mere din un măr situat în apropierea blocului în care  locuiește.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal. Se pare ca bărbatul a vrut să îl certe pe minor pentru fapta sa și i-a dat drumul la scurt timp”, informează IPJ Hunedoara.


loading...
Partenerii noștri