Un băiat de 11 ani a fost găsit mort, într-o gară VIDEO

Descoperire macabră în judeţul Bistriţa Năsăud. Un băiat în vârstă de 11 ani a fost găsit mort de familie, duminică, în gara Rodna Veche, cu urme de agresiuni, copilul fiind dezbrăcat de la brâu în jos.

RomaniaTV.net
01 ian. 2012, 20:47
Un băiat de 11 ani a fost găsit mort, într-o gară VIDEO

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a declarat că, potrivit familiei, băiatul a plecat de acasă cu uratul sâmbătă seară, în Ajunul Anului Nou, şi nu s-a mai întors.

Duminică dimineaţă, tatăl copilului a pornit să îl caute prin sat şi l-a găsit mort în zona gării Rodna Veche, dezbrăcat de la brâu în jos şi cu urme de agresiuni pe corp. Acesta a anunţat Poliţia în jurul orei 16.00.

„Nu cunoaştem motivele pentru care ne-a anunţat doar la ora respectivă. Am trimis la faţa locului un echipaj care a început o anchetă şi medicii legişti care fac necropsia cadavrului. E posibil să fi fost agresat sexual şi omorât, să fi căzut dintr-un tren. Nu ştim până nu vom avea rezultatele medicilor legişti”, a declarat dispecerul IJP Bistriţa-Năsăud citat de Mediafax.

Oamenii legii iau în calcul varianta unui viol, urmat de o crimă violentă.

Localnicii sunt şocati de cele întâmplate la ei în comună şi fac fel şi fel de scenarii cu privire la modul în care micuţul şi-a găsit sfârşitul. „Posibil să fi fost….un pedofil din ăsta, ceva.”

Băiatul provine dintr-o familie săracă, iar părinţii lui nu au bani pentru a-l înmormânta creştineşte.