Un băiat de 12 ani din Craiova a fost prins de poliţie după ce spărsese 30 de maşini

Minorul a fost prins joi seara de poliţiştii doljeni, la câteva minute după spargerea unui maşini. Băiatul este de etnie romă, îl cheamă Mădălin C. şi obişnuieşte să spargă şi să fure din maşini.

RomaniaTV.net
19 mai 2012, 08:31
Un băiat de 12 ani din Craiova a fost prins de poliţie după ce spărsese 30 de maşini

Mădălin C. mai fusese prins la spargeri şi miercuri după-amiază. Băiatul de etinie romă este „specializat” în spargeri şi furturi din autoturisme. Potrivit presei locale, poliţiştii l-au prins miercuri seara imediat după ce spărsese geamul unui autoturism parcat pe strada Ana Ipătescu, din care furase o geantă cu un telefon mobil şi suma de 30 de lei, precum şi acte de identitate şi carduri bancare.

Joi seara, poliţiştii l-au prins din nou după ce spărsese geamul unui alt automobil, parcat strada Tudor Vladimirescu, din care furase de asemenea bani şi diferite documete ale posesoarei automobilului.

Din evidenţele poliţiei doljene a rezultat că minorul de etnie romă este autorul a 30 de spargeri şi furturi din autoturisme. Ca mod de operare, Mădălin sparge numai maşini parcate, în care genţile, telefoanele mobile şi portofele sunt lăsate la vedere. El pătrunde în autovehicul numai prin spargerea unui geam, în câteva secunde fură ce-i pică în mână şi dispare.

Fiind minor, Mădălin C. este cercetat în stare de libertate, pentru furt calificat.