Un băiat de 12 ani din Sângeorz-Băi a încercat să se sinucidă

Publicat: Vineri, 12 Aprilie 2013 22:16 // Actualizat: Vineri, 12 Aprilie 2013 22:16 // Sursa: Mediafax

Băiatul în vârstă de 12 ani din Sângeorz-Băi, care în urmă cu patru ani a suferit arsuri puternice pe corp în urma unui accident, a încercat, vineri, să se sinucidă, spânzurându-se de un nuc, însă a fost observat la timp de un vecin care a sunat la 112, medicii reuşind să îl resusciteze. Băiatul a fost transportat, vineri seară, cu un elicopter la Târgu Mureş, întrucât starea lui este gravă.

Foto: smurd.ro

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, a declarat că echipajul SMURD care l-a preluat pe băiat a constatat că starea acestuia era foarte gravă şi a chemat un elicopter ca să-l transporte la o clinică de specialitate.

"Iniţial au vrut să-l ducă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa, dar starea lui fiind gravă, au aşteptat elicopterul pe stadionul din Năsăud, oraş care este mai aproape de Sângeorz-Băi. Băiatul a fost dus la Târgu Mureş", a spus Rus.

Primarul oraşului Sângeorz-Băi, Roland Venig, a declarat că băiatul de 12 ani a fost văzut de un vecin atârnând de un nuc. "Copilul se spânzurase de un nuc din grădină. De când a suferit accidentul acela, în 2009, a rămas cu sechele. Familia se tot plângea că nu are un comportament normal. Vă daţi seama că a suferit arsuri pe 80 la sută din corp în urma accidentului de atunci. Cine ştie ce a fost în sufletul lui şi acum de şi-a pus ştreangul de gât. Noroc că l-a observat vecinul şi a sunat la 112", declara Roland Venig.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, declara, la rândul său, că o persoană a sunat la 112 să anunţe că băiatul de 12 ani se spânzurase de o creangă în grădină.

"S-a dus acolo SMURD, medicii l-au resuscitat, l-au dus la spital. Noi facem o anchetă să vedem circumstanţele în care s-a petrecut acest incident", spunea ea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, declara că echipajul SMURD a reuşit să-l menţină în viaţă pe copil.

În 18 iulie 2009, în lipsa părinţilor, plecaţi unul la câmp, iar altul în grădină, copilul a rămas doar cu fraţii lui. El a vrut să aprindă un foc folosind benzină, dar i s-au aprins hainele cu care era îmbrăcat, cauzându-i arsuri de gradele doi şi trei pe 80 la sută din suprafaţa corpului. La vremea aceea un elicopter l-a transportat la Bucureşti, la Spitalul "Grigore Alexandrescu", medicii fiind rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
băiat nuc băiat sinucidere baiat spanzurat bistrita
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
13 apr 00:41
Votează email 0 email
...cu patru ani a suferit arsuri puternice pe corp în urma unui accident, a încercat, vineri, să se sinucidă, Citește mai departe...

unique link: 

...
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H