Un băiat de 14 ani din Tulcea a aşteptat NOUĂ ORE să-i fie pusă mâna în ghips VIDEO

Un băiat de 14 ani împreună cu tatăl său au aşteptat nouă ore în secţia de Urgenţe a Spitalului Judeţean din Tulcea până să i se pună mâna ruptă în ghips. Mai mult, medicul de gardă a chemat poliţia când tatăl i-a cerut explicaţii, potrivit România TV.

06 feb. 2013, 07:10
Un băiat de 14 ani din Tulcea a aşteptat NOUĂ ORE să-i fie pusă mâna în ghips VIDEO

Băiatul de 14 ani împreună cu tatăl său au ajuns la spital la ora 10 dimineaţa. Deşi avea dureri, copilul a fost consultat după patru ore de aşteptat. După consultaţie i s-a spus că trebuie să facă o radiografie şi că va trebui să mai aştepte.

În acest timp, băiatului nu i s-a administrat niciun calmant, pe motiv că nu reprezenta o urgenţă majoră.

Abia după nouă ore de aşteptat şi după ce tatăl copilului a chemat presa, copilului i s-au făcut radiografiile necesare şi i s-a pus mâna în gips.

„Iniţial ni s-a spus că este un aparat defect. Apoi că trebuie să vină doctorul de chirurgie pentru că nu era acolo”, a spus tatăl copilului.

„Nu ştiu câte sunt, dar nu a stat nimeni 8 ore. Şi dacă stătea da, dar dacă era Doamne fereşte o fractură deschisă şi sângera şi murea.”, s-a apărat o asistentă revoltată.

Din păcate, nu este singurul caz care a aşteptat cu orele în Secţia de Urgenţă din Tulcea. Deşi a fost adus cu ambulanţa într-un scaun cu rotile, un bătrân a aşteptat mai bine de 4 ore până să fie internat.