Un băiat de 15 ani a fost prins în timp ce conducea o autoutilitară sub influența alcoolului

Un adolescent de 15 ani, din Vrancea, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205M, în stare de ebrietate.

14 sept. 2021, 23:01
Un băiat de 15 ani a fost prins în timp ce conducea o autoutilitară sub influența alcoolului

Un băiat în vârstă de 15 ani, din comuna Năruja, a fost descoperit de autorități în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 205M, sub influența băuturilor alcoolice.

„La data de 11 septembrie, ora 23:55, poliţiştii Compartimentului DN 2 D din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au oprit în trafic un autoturism care rula pe Drumul Judeţean 205 M, în comuna Năruja, la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 15 ani din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat IPJ Vrancea.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorul a luat autoutilitara din posesia proprietarului, un bărbat de 63 de ani, fără acordul acestuia şi ar fi condus condus-o până la momentul opririi în trafic, pe DJ 205M.

Poliţiştii au întocmit adolescentului dosar penal pentru de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice în stare de ebrietate, relatează Digi24. 


loading...