Un băiat de 8 ani din Vrancea s-a înecat în albia râului Putna

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea au informat că un băiat în vârstă de opt ani din localitatea Boţârlău, care a plecat la scăldat împreună cu fratele său, s-a înecat duminică în albia râului Putna.

RomaniaTV.net
09 aug. 2020, 19:43
Un băiat de 8 ani din Vrancea s-a înecat în albia râului Putna

În jurul orei 16,30, două echipaje de pompieri din Focşani, cu două autospeciale şi o barcă pneumatică, au fost solicitate să intervină în localitatea Boţârlău pentru căutarea unui copil, posibil înecat în râul Putna, potrivit sursei citate.

Conform celor de la ISU, cel care a anunţat faptul că băiatul a intrat în apă şi nu a mai ieşit a fost fratele său, care a mers aproximativ doi kilometri până la magazinul din sat şi i-a alertat pe vecini, scrie Agerpres

Citeşte şi: Cutremur în Vrancea, luni dimineaţa. Activitate seismică intensă în zonă, în ultimele ore

La faţa locului a fost solicitată şi o echipă de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov, dar nu a mai fost nevoie de intervenţia lor deoarece pompierii vrânceni l-au găsit pe minor la distanţă mică de locul unde intrase să se scalde.

„Copilul a fost găsit, fiind declarat decedat de echipajul SAJ prezent la faţa locului în jurul orei 20,30. Echipa de scafandri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov s-a întors din traseu”, au transmis cei de la ISU Vrancea.